Påmelding Malekurs 5 november 2023 - Sandefjord

Påmelding Malekurs 5 november 2023 - SandefjordMalekurset er for deg som er nybegynner eller for deg som ønsker ny inspirasjon (passer alle over 10 år). Jeg lær


 


Påmelding Malekurs 5 november 2023 - Sandefjord

Malekurset er for deg som er nybegynner eller for deg som ønsker ny inspirasjon (passer alle over 10 år). Jeg lærer deg alt fra A til Å hvordan du lager magiske abstrakt- og struktur malerier. Jeg lærer deg steg for steg de ulike teknikkene innen pouring, struktur, akryl, kull og pasteller. Du lærer 3 ulike teknikker. 

Passer perfekt for deg som ønsker en ny hobby eller ønsker egne malerier på veggen. Eller kanskje du ønsker å starte med salg av malerier?

Heng deg med på en flott maledag, jeg lover mye latter og kreativitet :)


Begrenset plasser (totalt 7 plasser). På kurset får du alt av utstyr av meg, men må ta med lerret og maling. Mat er inkludert. 

Kl: 11.00 til 17.30 

Adresse: Schanches gate 24, 3211 Sandefjord

Om meg:

Tonette Løkkebø er bosatt i Lillestrøm (født og oppvokst i Florø). Tonette har malt sammen med privatlærer fra hun var 7 år gammel. Hun maler intuitivt på følelser og blir inspirert av farger, natur og mennesker hun møter. Hun liker å arbeide med friske farger på store lerret, som gir en behagelig opplevelse når de henger på veggen. For Tonette er det viktig at maleriet er med på å skape en god stemning i rommet, og hun elsker å se hva ulike farger og teksturer kan gjøre med et hjem. 

Se flere malerier her.


Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Vipps

© 2023 Tonette Art Powered by Quickbutik