*solgt Stort maleri "Blå" 150x100 cm

Kan betales via VIPPS: 45275154. Husk å skriv tittel på maleriet, navn, adresse, telefonnummer i VIPPS meldingen. Jeg leverer til døren dersom du bor i Oslo, As


 


Kan betales via VIPPS: 45275154. Husk å skriv tittel på maleriet, navn, adresse, telefonnummer i VIPPS meldingen. Jeg leverer til døren dersom du bor i Oslo, Asker, Lørenskog, Lillestrøm, Bærum området.


Tittel: Blå, originalt maleri (maleriet er laget på lerret av kunstkvalitet fra Torso, inkludert hengefeste bak. Slik at det er bare å henge rett på veggen)


Størrelse: 150x120 cm

Teknikk: akryl

Kunstner: Tonette Løkkebø

Prisen er inkludert kunstavgift 

Om meg: 

Kunstneren (skrevet av galleri2b.no):


Tonette Løkkebø har malt sammen med privatlærer fra hun var 7 år gammel. Hun maler intuitivt på følelser og blir inspirert av farger, natur og mennesker hun møter. Hun liker å arbeide med friske farger på store lærret, som gir en behagelig opplevelse når de henger på veggen. For Tonette er det viktig at maleriet er med på å skape en god stemning i rommet, og hun elsker å se hva ulike farger og teksturer kan gjøre med et hjem. 
Payment with Apple Pay Payment with Google Pay Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Vipps

© 2024 Tonette Art Powered by Quickbutik